Blog
Creșteri de 20% a cifrei de afaceri

Creșteri de 20% a cifrei de afaceri

Lindec Romania, specialist si promotor de solutii si tehnologii in domeniul pardoselilor de beton in Romania, anunță pentru 2015 o creștere de 20% a cifrei de afaceri față de 2014, estimându-se pentru anul în curs o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro.
Creșterea se datorează proiectelor dezvoltate alături de jucători importanți din industria de profil din Romania. Achizitia de utilaje si echipamente moderne si foarte performante a permis plasarea companiei in topul aplicatorilor de varf. Cele mai importante proiecte au vizat cladiri si spatii industriale si comerciale, precum si cladiri rezidentiale si de birouri. Printre proiectele importante din ultimii ani mentionam:

  • Centru Comercial si de Loisir Park Lake Bucuresti – 25.000 mp – turnare sapa usoara Politherm cu pante;
  • Centru Comercial si de Loisir Park Lake Bucuresti – 190.000 mp / 62.000mc – turnare si finisare elemente orizontale din beton armat;
  • Landmark – Office & Retail Building – 18.000mp – turnare si finisare elemente orizontale de structura in tehnologia top-down;
  • Timpuri Noi Building Complex – 35.000 mp – elemente orizontale structurale finisate, cu sistem de pante direct din turnare, tehnologie de executie prin care clientul final si-a redus costurile aferente suprabetonarii ulterioare cu aproximativ 250.000 eur;
  • Lufkin Industries Ploiesti – 55.000mp / 16.000 mc – platforme exterioare din beton rutier in tehnologie si cu Mix Design al betonului conform standardelor SUA.

Cresterea Lindec Romania vine in contextul in care jucatorii importanti de pe piata din Romania au marit volumul investitiilor. In urmatoarele luni Lindec Romania vizeaza accesarea segmentelor de piata: industria alimentara, HORECA, amenajari interioare.

„Intr-un domeniu mai putin tehnic si mai mult inovator, Lindec furnizeaza tehnologii si solutii avangardiste, precum betonul aparent, sape usoare termo si fonoizolante, remodelari si renovari in trendul actual, de spatii interioare si exterioare. „ menționează Cristina Budu, General Manager & Co Owner Lindec Romania.

„Actionam pentru introducerea si implementarea si in Romania a conceptului de „remodeling” (valoare adaugata din punctul de vedere al design-ului si al durabilitatii materialelelorin spatii existente rezidentiale, comerciale, HORECA)„ continua Constantin Dobre, CEO & Co Owner Lindec Romania.

In acest sens mentionam participarea cu obiecte realizate din beton compozit la manifestari internationale precum Targul International de Arhitectura desfasurat in Ventura Lambrate, Milano si de la Eindhoven, Olanda.

Un aspect important al cresterii companiei il reprezinta dezvoltarea segmentului de nisa: beton decorativ sau altfel spus de la beton structural la cel arhitectural. Departamentul creeat in acest sens este coordonat de un Arhitect Designer, specializat in acest domeniu. Scopul principal al acestei activitati consta in identificarea de solutii particularizate fiecarui proiect.

Duminică, 3 Iulie 2016