Despre noi

Povestea noastră a început în 2001, din pasiune, dedicație, curaj și deschidere către nou. Într-un moment în care însăși ideea de afacere privată era o decizie grea, a încerca o direcție nouă și pentru sine și pentru industria de profil a fost cu adevărat o provocare.

Descarcă broșură
Despre noi
Despre noi

Povestea noastră

Totul a început în toamna anului 2001, când o tânără doamnă cu spirit de inițiativă și dechidere la nou, cu experiență de cercetător în software, matematică și în design vestimentar, s-a aventurat într-un sector nou și necunoscut până atunci, primind o propunere care s-a materializat în scurt timp într-un business real. Pornind de la semnarea unui contract de exclusivitate în România cu compania AB Lindec Suedia – de la care am preluat și am păstrat numele și în prezent – pentru implementarea tehnologiilor de realizare a pardoselilor de beton și utilizarea materialelor produse de AB Lindec: Herkulit, Lithurin, Lindolit și Linoflex. În scurt timp am semnat contract de reprezentare în România și cu Allen Engeneering SUA, producător de utilaje specializate pentru prelucrare beton. Zile și nopți petrecute în șantier alături de ingineri și muncitori, studiu permanent al tehnologiilor noi de execuție, participarea la conferințe internaționale (World of Concrete SUA), stadii de pregătire și certificări interne și internaționale, ne apropie tot mai mult de excelență. Recunoașterea performanțelor companiei s-a materializat prin intrarea în rândul membrilor oficiali ai CEA (Colegiul de Excelență în Afaceri din cadrul Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România).

Pregătirea personalului companiei cu cei mai buni specialiști din lume pe tehnologiile implementate, precum și dotarea cu cele mai noi și performante utilaje, au făcut din Lindec România o companie de top în domeniul pardoselilor și platformelor din beton. S-a conturat tot mai mult un colectiv compact și unit care găsește mereu soluții de a înfrunta exigențele pieței. Curând au apărut și parteneriate durabile cu mari antreprenori din România: Aedificia Carpați, Danya-Cebus, Octagon, Epstein & Sons, Comnord, Strabag, Skanska, și clienți pe măsură precum Michelin România cu care colaborăm de 10 ani în mod constant, Fox Com Serv – producător de top în industria alimentară. În timp, cu efort, dedicație, pasiune și investiții semnificative constante, am devenit specialiști în industria de profil, astfel încât putem spune că ne mândrim cu avantaje competive precum: personal propriu angajat cu o vechime de peste 10 ani în companie, parc propriu de utilaje și echipamente, o parte din ele fiind cu caracter unic pe plan local (România) – TransMix, Ligchine ScreedSaver II, Line Dragon, exclusivitate în importul și comercializarea de materiale specifice, tehnologii noi, performante pe care Lindec le implementează cu mult succes: pardoseli armate dispers, fără rosturi și superplane, sape fluide autonivelante produse în stație mobilă complet automatizată, pardoseli industriale cu caracteristici superioare. Doar cu perseverență, curaj și forța minții, reușești să polarizezi oameni talentați, creativi, capabili de lucruri mărețe. Un cadru și un mediu prielnic dă oamenilor posibilitatea de a se afirma plenar.

De la betonul structural la cel arhitectural

Valorile Noastre

Profesionalismul și spiritul inovator se reflectă și în valorile fundamentale care definesc caracterul și activitatea companiei noastre.

Clientul este în centrul atenției noastre

Cel mai important capital al nostru este reprezentat de clienți și de dorința continuă de a oferi răspunsuri la provocările cu care aceștia se confruntă.

Excelența

Pasiunea noastră constantă pentru ceea ce facem ne determină să ne depășim limitele, să ne îmbunătățim constant procesele și serviciile oferite și astfel să ne asigurăm că ne mulțumim doar cu excelență.

Garantăm siguranța

Siguranța este cea mai importantă responsabilitate pentru noi. Prin echipamente adecvate, acțiuni și medii sigure de lucru, asigurăm sănătatea și siguranța angajaților și a contractorilor noștri.

Know-how

Principalul nostru avantaj competitiv constă în accesarea și utilizarea celor mai moderne tehnologii, soluții și materiale din domeniu. Ne mândrim cu o echipă specializată și bine instruită, cu echipamente moderne si utilaje, aceasta fiind principala garanție a calității serviciilor pe care le oferim.

Materiale sustenabile

Lindec România se situează în topul furnizorilor de servicii, materiale și tehnologii care răspund provocărillor cheie din domeniul prelucrării betonului și actionează pentru reducerea impactului asupra mediului, stimulând totodată creșterea economică și socială.

Integritate

Toate activitățile pe care le întreprindem se bazează pe onestitate și transparență, ca o dovadă a respectului pe care îl acordăm clienților și colaboratorilor noștri, dar și față de mediul în care trăim și activăm.

Echipă

Cunoaște echipa de acțiune! Întotdeauna dedicată și promptă!


Constantin Dobre
Constantin Dobre
CEO / Co-Owner

0745 110 122

Cristina Budu
Cristina Budu
General Manager / Co-Owner

0786 020 000

Mihaela Olteanu
Mihaela Olteanu
Asistent Manager / Office Manager

0753 094 304

Cristian Ion
Cristian Ion
Project Manager

0723 318 744

Echipă

Cunoaște echipa de acțiune! Întotdeauna dedicată și promptă!


Sarbu Marian
Sarbu Marian
Specialist Engineer in Concrete & Epoxy System

0753 094 301

Lucian Ogrutan
Lucian Ogrutan
OH SAS Coordinator

0753 094 303

Elena Popa
Elena Popa
Contabilitate

0768 103 084

Viorel Ciupirlan
Viorel Ciupirlan
Decorative Concrete Consultant

0786 742 216

Echipă

Cunoaște echipa de acțiune! Întotdeauna dedicată și promptă!


Gabriel Ion Veres
Gabriel Ion Veres
Construction Engineer

0725 324 436

Stefan Endes
Stefan Endes
Construction Engineer

0753 094 302

Alexandra-Cristina Cojocaru
Alexandra-Cristina Cojocaru
Departament Ofertare

0728 188 871

Cosmin Matei
Cosmin Matei
Departament Ofertare

0753 094 314

Certificări

Certificat ISO 20 Mediu
Certificat ISO 20 Sanatate
HENGELHOEF CONCRETE JOINTS