Blog
Inginerii Lindec Romania instruiti oficial

Inginerii Lindec Romania instruiti oficial

Bucuresti, 16 – 18 mai 2016 – formare operațională și de întreținere pentru utilizarea echipamentului Ligchine Boom Extension Screedsaver, sustinuta de Managing Director Concrete Services and Supplies Ltd. – Dl James Ekin.

Activitatea de instruire a personalului este o etapa importanta in executarea ulterioara a lucrarilor cu ajutorul acestui echipament. Folosind o metodologie unitara, consolidata intr-un set de indicatii clare si usor de pus in practica, trainer-ul James Ekin s-a asigurat ca la finalul celor 3 zile de instruire, fiecare inginer Lindec instruit va sti sa manevreze echipamentul si implicit, va sti ce va avea de facut.

Acest model de echipament este cel mai manevrabil echipament din aceasta clasa, care poate fi utilizat in spatii in care nici un alt echipament similar nu ar putea lucra. Tragerea la cota si nivelarea betonului rutier cu lucrabilitate S2 se realizeaza gratie dispozitivului special pentru aceste lucrari.
Va invitam sa vizionati un scurt interviu susutinut de James Ekin (Managing Director Concrete Services and Supplies Ltd.)

Lindec Romania, promotor de solutii si tehnologii performante, si inovator in domeniul pardoselilor din beton, executa suprafete betonate de cea mai inalta calitate la un nivel de planeitate superior prin utilizarea modelului nou a echipamentului Ligchine ScreeSaver II Boom Screed Operated Concrete Laying Machine.
Prin utilizarea Ligchine ScreenSaver II, Lindec Romania ofera clientilor sai solutii pentru nivelarea si tragerea la cota a betonului cu sau fara pante in mod automat, eliminand eroarea umana si de asemenea, cea mai ridicata acuratete in planeitatea unei pardoseli fata de orice echipament similar.

Despre Lindec Romania
Lindec Romania ofera suport inca din faza de proiectare pentru optimizarea costurilor si a termenelor de executie de pardoseli de beton in spatii industriale, comerciale, cladiri de birouri si rezidentiale. Printre avantajele competitive detinute de Lindec Romania putem mentiona: experienta acumulata in realizarea pardoselilor si a elementelor orizontale de structura din beton in proiecte complexe; personal propriu angajat, de inalta calitate; exclusivitatea in importul si comercializarea de materiale specifice; parc propriu de utilaje si echipamente de cea mai inalta performanta, care ne permite sa abordam silmultan 3 sau 4 proiecte de dimensiuni medii si mari.

Contact PR:
Alina Coman
Marketing Coodinator
alina.coman@lindec.ro

Luni, 16 Mai 2016