Blog
Lindec Romania si Moderne Methode

Lindec Romania si Moderne Methode

Bucuresti, 28 iunie 2016 – s-a desfasurat evenimentul „Când vorbim despre beton decorativ, creativitatea are limite?”. Începutul unei noi colaborări cu unul dintre producătorii importanţi ai industriei betonului decorativ – Moderne Methode Franţa, a determinat organizarea acestui eveniment în cadrul căruia arhitecti tineri si talentati din Bucuresti au avut oportunitatea de a intra in contact cu ultimele noutati de la Moderne Methode, precum si identificarea de oportunitati de colaborare cu compania noastra, în ceea ce priveste proiectele de arhitectură de interior sau exterior ce lucrează cu textura betonului.

Programul evenimentului a cuprins:

  • Prezentare tehnologii si materiale Moderne Methode susținută de Frédéric Ljung (Președinte Moderne Methode / SAS Academy)
  • Curs despre beton decorativ și o scurtă demonstrație a unor produse din gama Moderne Methode (Andrei Zelencu, Arhitect & Designer Lindec Romania)
  • Discuții libere

Prezentarea sustinuta de presedintele Moderne Methode a adus in atentia participantilor cea mai recenta tehnologie – Luminescent Technology – sustinuta prin informatii tehnice si prin mostre reprezentative. Ne-am bucurat de o prezenta in numar mare de arhitecti tineri si care si-au manifestat interesul in ceea ce priveste realizarea de proiecte impreuna cu compania noastra.
Acest eveniment a deschis seria de training-uri de specializare in materie de beton decorativ, folosind materialele de la Moderne Methode si SureCrete, organizate de compania noastra impreuna cu furnizorii de materiale si tehnologii specifice.

Va invitam sa vizionati un scurt interviu susutinut de Frédéric Ljung (Președinte Moderne Methode / SAS Academy).
Serviciile si materialele oferite de Lindec Romania acopera o gama larga de intrebuintari intrucat au la baza tehnologii diverse si produse superioare, performante, care raspund nevoilor si cerintelor specifice ale oricărui proiect. Prin implementarea unor sisteme variate, de la microtopping la obiecte din beton polimeric (blaturi, mese, chiuvete), de la sisteme epoxidice la sisteme poliuretanice, cuart si granicrete, echipa noastra de specialisti va contribui la realizarea unei lucrari de calitate și durabile in timp.
Sistemele de pardoseala pe care le propunem clientilor nostrii sunt recunoscute ca indeplinind functii dintre cele mai diverse, rezistenta la agenți abrazivi si la trafic intens, respectand, totodata, si standardele de calitate, de design si de protejare a sanatatii si a mediului.

 

Luni, 4 Iulie 2016